Nytt hos mig

InPresence-INärvaro - Madelaine


Nytt hos mig 2024

Om du träffat mig, hört mig eller får en känsla för vem jag är här på min hemsida så vet du säkert att jag är så nyfiken på livet så när jag möter något som får själen att viska, sjunga, dansa eller försiktigt knuffa mig ja vem är då jag att säga nej? Jo jag är skraj ibland och jo det kan vara obekvämt men att tacka nej till att följa den väg livet visar mig är inte ett alternativ. 

Så när jag tackar ja så leder vägen mig oftast fram till något som ger mig större insikter, större förståelse för själens oändliga resa och livet här på jorden. 

Det ger mig också möjlighet att bidra till dig och andra på fler sätt, för som jag brukar säga så drivs jag i det här livet av att få bidra till människor på var och ens unika resa. 

Det finns så många olika sätt att minnas, minnas varför just du är här, vem är du? Vad finns det för hemligheter i dig som du inte riktigt kommit i kontakt med? Vad bor det för minnen, kunskaper och visdomar i din själ som ligger redo att få komma i kontakt med ditt medvetande? Som när de kommer i kontakt med ditt medvetande kan ge dig insikter om vad just du är här på jorden för att uppleva och bidra med.

Livet är så olika för oss alla en del av oss blir tidigt medvetna och nyfikna på mer av livet medan andra blir det när den så kallade döden från det här livet knackar på, för andra väcks aldrig den nyfikenheten. Jag tänker att det är så det ska vara vi ska vara olika hur kan det vara på något annat sätt när var och en av oss är unik?

 

Just nu 

Efter sommaren är min utbildning färdig till terapeut inom Själsstärkande Hypnos® så under den kvarvarande tiden under min utbildning fram till hösten 2024 erbjuder jag elevsessioner till rabatterat pris.

Utbildningen till Vedic Art lärare är gjord och jag håller kurser, datum hittar du i kalendern.  
Min vision att fortsätta med nästa del av utbildningen, fördjupning under 2025.


 Coachning & Mentorskap

Redan nu kan du boka coachning eftersom jag har dammat av och förnyat det verktyget som har legat i lådan ett tag. Där finns olika inriktningar att välja på:

För dig som känner att du behöver lite tydligare riktning i livet. En livscoach helt enkelt, det kan handla om olika områden i ditt liv, karriär, relationer eller livet rätt och slätt.

För dig som är verksam som medium, behöver du support feedback eller bolla frågor gällande ditt mediala arbete? Allt är i ständig förändring även du och därmed ditt sätt att arbeta.

Ja finns som en resurs när du känner att frågor uppstår. Ska vi lägga upp vårt samarbete utifrån enskilda coachingsamtal eller som ett individuellt mentorskap? Det kommer vi överens om.


För dig som idag håller kurser, workshops, cirklar eller funderar på att starta igång med det, vad behöver du tänka på? Hur gör man? Hur arbetar du utifrån ditt mediumskap på bästa sätt som lärare? För jo även det är ett medialt arbete. Jag kan bidra med konkret coaching för dig inom området. 


 Mentorskapsprogram

Jag kommer att erbjuda dig 6 månaders mentorskapsprogram inom två olika områden.


Det ena för dig som söker mer av livet, livets visdom. Med djupare samtal, reflektioner och konkreta verktyg för att ta sig an livet och leva det utifrån just dina förutsättningar och önskemål.

Det andra för dig som är verksam som medium där vi kommer att balansera programmet mellan din personlighet, förvärvade kunskaper och kompetenser från livet innan du började utveckla ditt mediumskap med hur ditt mediumskap ser ut idag och vart det är påväg framåt.

 Mer information kommer här när formen har landat hos mig.


Själsstärkande Hypnos® 


Själsstärkande Hypnos® är en ny form av dynamisk och högfrekvent andlig hypnos. Vi låter själen leda dig och vi går dit vi behöver och vill gå.
Metoden är mycket klientorienterad, det innebär att varje session är unik och utgår från dig och dina önskemål som du innan sessionen får skriva ner i ett formulär och skicka mig. Själen vet precis vad du önskar och behöver så var medveten om att ibland får du svar och upplevelser som kanske inte överensstämmer  med dina önskningar. Mina egna erfarenheter som klient är att jag önskat förstå eller veta något som själen vetat inte är det jag behöver just där och då, jag har i sessionen fått andra insikter som sedan lett mig till de svar jag önskar. Den här formen av hypnos är intuitiv och jag guidar dig på ett mjukt och följsamt sätt till den bästa form av helande och utveckling för just dig. Vi kan göra besök i livmodern, barndomen, i tidigare och i framtida liv. Vi kan besöka andra planeter och dimensioner, träffa magiska väsen, guider och själsvänner. Det finns inga gränser. Sessionerna sker via Zoom eller fysiskt besök hos mig. En session till elevpris 1500kr erbjuds fram till hösten 2024 (ord pris 2200kr) inkl moms och tar vanligtvis mellan 2,5 -3 timmar.Vedic Art ® 

Vedic Art ® är en metod som utarbetades av den svenske konstnären Curt Källman (1938-2010). Fröet till Vedic Art såddes för många år sedan då Curt började sin inre resa för att hitta ett kravlöst sätt att uttrycka sig på målarduken.

En viktig del av metoden är "De sjutton Vediska Principerna för konsten och livet". Curt Källman lärde sig namnen på dessa 17 principer år 1974 av den kände indiske meditationsläraren Maharishi Mahesh Yogi (1918-2008). Curt utarbetade Vedic Art-metodens skapande aktiviteter och pedagogiska förhållningssätt under 1970-80-talet.

Vedic Art metoden grundades år 1988 i Sverige av Curt Källman. Ordet "Vedic" kommer från det indiska sanskritordet "Veda" som betyder kunskap eller visdom. Grundsynen inom Vedic Art är att vi alla har stor skaparkraft och kunskap inom oss själva från födseln. Måleriet är ett viktigt redskap för att plocka fram dessa inre resurser, så att de kan användas på ett konkret sätt i livet och konsten. Det enda sättet att få tillgång till Vedic Arts kursinnehåll och de sjutton principerna är att gå en Vedic Art kurs för en Vedic Art lärare. Metoden kräver inga förkunskaper. Alla är välkomna!

FRITT SKAPANDE

Vedic Art-metoden främjar ingen specifik målarstil, utan den hjälper i stället kursdeltagarna att hitta sitt eget personliga uttryck. Ingen lärare bedömer oss eller ställer krav på oss under en Vedic Art-kurs. Vi kan utvecklas i vår egen takt och hitta ett vårt eget sätt att förhålla oss till skapandet. Vi kan komma till en kurs utan att ha hållit i en pensel tidigare. Och vi erfar att vi faktiskt kan uttrycka oss! 

Min intention är att kunna erbjuda möjligheten för dig under sommaren 2024


texten är hämtad här där du också kan läsa mer