Nytt hos mig

InPresence-INärvaro - Madelaine

Nytt hos mig

Om du träffat mig, hört mig eller får en känsla för vem jag är här på min hemsida så vet du säkert att jag är så nyfiken på livet så när jag möter något som får själen att viska, sjunga, dansa eller försiktigt knuffa mig ja vem är då jag att säga nej? Jo jag är skraj ibland och jo det kan vara obekvämt men att tacka nej till att följa den väg livet visar mig är inte ett alternativ. 

Så när jag tackar ja så leder vägen mig oftast fram till något som ger mig större insikter, större förståelse för själens oändliga resa och livet här på jorden. 

Det ger mig också möjlighet att bidra till dig och andra på fler sätt, för som jag brukar säga så drivs jag i det här livet av att få bidra till människor på var och ens unika resa. 

Det finns så många olika sätt att minnas, minnas varför just du är här, vem är du? Vad finns det för hemligheter i dig som du inte riktigt kommit i kontakt med? Vad bor det för minnen, kunskaper och visdomar i din själ som ligger redo att få komma i kontakt med ditt medvetande? Som när de kommer i kontakt med ditt medvetande kan ge dig insikter om vad just du är här på jorden för att uppleva och bidra med.

Livet är så olika för oss alla en del av oss blir tidigt medvetna och nyfikna på mer av livet medan andra blir det när den så kallade döden från det här livet knackar på, för andra väcks aldrig den nyfikenheten. Jag tänker att det är så det ska vara vi ska vara olika hur kan det vara på något annat sätt när var och en av oss är unik?

Det finns inte bara ett endaste sätt som passar för alla min tro är att det finns oändligt med olika sätt där det absolut finns ett eller flera som passar för just dig för att komma i kontakt med dina insikter. 

Den här sommaren ledde livet mig till något jag aldrig trott eller medvetet önskat, nämligen att få vara en medperson under livets slutfas. Du som lyssnat på vår podd har där hört mig prata om min rädsla för just dödsprocessen och varför jag har haft den. Det kan låta underligt det tycker jag själv att jag som jobbar med döden nästan dagligen kan ha haft en sån. Haft inte längre har, utan livet knuffade mig varsamt in i en roll där jag fått förtroendet att följa personer som ska dö från det här livet och dess familjer på den resan.

Så vem är jag att säga nej? Det innebär att jag från och med nu erbjuder dig den möjligheten, att ha någon utomstående som finns med under resan mot livets slut.

Så vad mer gör jag just nu? Jo jag utbildar mig inom två nya områden för att kunna bidra med fler sätt för dig att välja mellan, det ena är Själsstärkande Hypnos® där min intention är att vara certifierad och klar terapeut under 2024, fram till dess kommer jag under hösten och våren att erbjuda elevsessioner till rabatterat pris.

Det andra är att utbilda mig till Vedic Art lärare för att kunna erbjuda tillfällen för dig att utforska dig själv genom kreativiteten.

Jag har också lämnat min lokal i Eskilstuna men finns kvar hos Smedjebackens Spiritualistiska Center och Online. Nytt hos mig är att jag erbjuder hembesök för behandling eller konsultation, då tillkommer reseersättning.


Medperson under resan mot livets slut 

Medperson under resan mot livets slut, vad kan jag bidra med?

Vilka behov har vi när vi närmar oss livets slut?

Det är nog lika individuellt som vilka behov vi har i livet, familjebilden ser olika ut, vår tro på livet efter det här ser olika ut, hur jag önskar vårdas om det är aktuellt, vill jag gå bort hemma på hospice eller sjukhus. Vad är viktigt vad värderar jag högt när jag är medveten om att min tid är begränsad? 

Jag vet inte om du är bekant med begreppet kärlekshandikapp? Det är ett handikapp vi människor kan ha i våra nära relationer, när jag inte vill säga det som egentligen behöver få sägas för att jag är rädd att såra den jag älskar, då kan det vara skönt att kunna prata med någon som du inte har ett kärlekshandikapp till.

Som anhörig och som sjuk kan det vara skönt att ha någon som finns där, någon som kan hjälpa till att vara länken, koordinatorn till alla olika instanser, sjukvården, terapeuter, andliga samfund, det juridiska, begravningsbyrån ja till det som just du behöver.

Eller kanske var bortgången oväntad och du som anhörig behöver stöd i hur och vad som behöver tas om hand, var du kan vända dig med dina olika frågeställningar, vilka steg som behöver tas i vilken ordning. 

Tillsammans går vi igenom vad just du behöver och håller en öppen dialog under resan så att jag kan anpassa det jag kan bidra med om omständigheterna, behoven och önskemålen förändras under resan.

Det jag inte bidrar med är juridik, sjukvård eller annan specialist insatsSjälsstärkande Hypnos® 


Själsstärkande Hypnos® är en ny form av dynamisk och högfrekvent andlig hypnos. Vi låter själen leda dig och vi går dit vi behöver och vill gå.
Metoden är mycket klientorienterad, det innebär att varje session är unik och utgår från dig och dina önskemål som du innan sessionen får skriva ner i ett formulär och skicka mig. Själen vet precis vad du önskar och behöver så var medveten om att ibland får du svar och upplevelser som kanske inte överensstämmer  med dina önskningar. Mina egna erfarenheter som klient är att jag önskat förstå eller veta något som själen vetat inte är det jag behöver just där och då, jag har i sessionen fått andra insikter som sedan lett mig till de svar jag önskar. Den här formen av hypnos är intuitiv och jag guidar dig på ett mjukt och följsamt sätt till den bästa form av helande och utveckling för just dig. Vi kan göra besök i livmodern, barndomen, i tidigare och i framtida liv. Vi kan besöka andra planeter och dimensioner, träffa magiska väsen, guider och själsvänner. Det finns inga gränser. Sessionerna sker via Zoom eller fysiskt besök hos mig. En session kostar fram till årsskiftet 1500kr (ord pris 2200kr) inkl moms och tar vanligtvis mellan 2,5 -3 timmar. Återkommande klienter betalar fram till årsskiftet 1100 kr (ord pris 1800) för en återbesökssession.Vedic Art ® 

Vedic Art ® är en metod som utarbetades av den svenske konstnären Curt Källman (1938-2010). Fröet till Vedic Art såddes för många år sedan då Curt började sin inre resa för att hitta ett kravlöst sätt att uttrycka sig på målarduken.

En viktig del av metoden är "De sjutton Vediska Principerna för konsten och livet". Curt Källman lärde sig namnen på dessa 17 principer år 1974 av den kände indiske meditationsläraren Maharishi Mahesh Yogi (1918-2008). Curt utarbetade Vedic Art-metodens skapande aktiviteter och pedagogiska förhållningssätt under 1970-80-talet.

Vedic Art metoden grundades år 1988 i Sverige av Curt Källman. Ordet "Vedic" kommer från det indiska sanskritordet "Veda" som betyder kunskap eller visdom. Grundsynen inom Vedic Art är att vi alla har stor skaparkraft och kunskap inom oss själva från födseln. Måleriet är ett viktigt redskap för att plocka fram dessa inre resurser, så att de kan användas på ett konkret sätt i livet och konsten. Det enda sättet att få tillgång till Vedic Arts kursinnehåll och de sjutton principerna är att gå en Vedic Art kurs för en Vedic Art lärare. Metoden kräver inga förkunskaper. Alla är välkomna!

FRITT SKAPANDE

Vedic Art-metoden främjar ingen specifik målarstil, utan den hjälper i stället kursdeltagarna att hitta sitt eget personliga uttryck. Ingen lärare bedömer oss eller ställer krav på oss under en Vedic Art-kurs. Vi kan utvecklas i vår egen takt och hitta ett vårt eget sätt att förhålla oss till skapandet. Vi kan komma till en kurs utan att ha hållit i en pensel tidigare. Och vi erfar att vi faktiskt kan uttrycka oss! 

Min intention är att kunna erbjuda möjligheten för dig under sommaren 2024


texten är hämtad här där du också kan läsa mer