Våren 2024

InPresence-INärvaro - Madelaine

Du hittar mig

Youtube & Spotify 

Bokar tid gör du

Boka tid

Kalender för våren 2024Du hittar mig på olika platser i Sverige kika gärna längre ner i kalendern hos Smedjebackens spiritualistiska center där är jag allt som oftast.

Önskar du arrangera något, en offentlig seans eller kurs så är du välkommen att höra av dig så kikar vi på det.Våren 2024


Offentliga seanser våren 2024


25 feb kl 14.00 Storseans med te och scones på Garpenbergs slott med Marjaana Hellberg & Madelaine Lindholm

Välkommen på storseans i en fantastisk miljö med slotts scones och te på Garpenbergs slott. Vi kommer att ta kontakt med andevärlden, bevisa att livet fortsätter efter det vi kallar döden från det här livet och gör det med respekt och kärlek till andevärlden och dig som mottagare, samt lämna budskap. Med både humor och allvar ge oss en insikt om att våra nära och kära fortfarande är en del av vår vardag.
"Avslutningsvis visar vi också upp encaustic vax målning och läser in den till några i publiken" 

Dagens medium : Helena Vestin & Madeleine Lindholm från Smedjebackens Spiritualistiska Center Engelen Efter seansen bjuds vi på kaffe/ the och scones Inträde inkl te och scones : 475:-
När : 25 feb kl 14.00
Plats : Garpenbergs slott Varmt välkommen till en kväll i gemenskap och kärlek.
Välkommen med din bokning :
På messenger eller sms till Madeleine 0760440086
‭Förbetalning till swish 123 429 97 07 ‬ före 10 feb.


29 feb kl 19.00 Sanningssökarna Enköping med Madelaine Lindholm & Helena Vestin 

7 mars kl 18.00 Storseans Andersbo Sågsbo bystuga Bjursås med Helena Vestin & Madelaine Lindholm

Anmälan till Sonja Bond 073-6878738


16 mars kl 15.00 Storseans Fristadens Cafe & Våffla med Helena Vestin & Madelaine Lindholm

I samarbete mellan Fristadens café & våffla och Smedjebackens sprititualistiska center Engelen så välkomnar vi er till en storseans i en anrik miljö med  ätbart gott hos Fristadens café & våffla i Eskilstuna. Vi kommer att ta kontakt med andevärlden, bevisa att livet fortsätter efter det vi kallar döden från det här livet och gör det med respekt och kärlek till andevärlden och dig som mottagare, samt lämna budskap.
Och med både humor och allvar ge oss en insikt om att våra nära och kära fortfarande är en del av vår vardag.
"Avslutningsvis visar vi också upp encaustic vax målning och läser in den till några i publiken

Dagens medium : Helena Vestin & Madeleine Lindholm från Smedjebackens Spiritualistiska Center Engelen
Efter seansen bjuds vi på något gott att äta. Inträde inkl flatbread och kaffe : 395:-
När : 16 mars kl 15.00
Plats : Fristadens café & våffla EskilstunaVarmt välkommen till en eftermiddag i gemenskap och kärlek.

Välkommen med din bokning :
På messenger eller sms till Helena 0739177151 eller Madeleine 0760440086
‭Förbetalning till swish 123 429 97 07 ‬
Betalas senast 10 dagar innan


4 Apr Storseans Kråkbergs bystuga Mora kl 19.00 med Helena Vestin & Madelaine Lindholm

Anmälan e-post engelen@telia.com Pris 300kr


Kurser våren 202420 feb kl 18-20 Onlinecirkel mediumskap - Vad är ditt unika mediumskap?

Den här cirkeln är för dig som har gått utbildning tidigare i mediumskap och lärt dig grunderna och skillnaderna i att arbeta mediumistiskt och psycic. Vi kommer den här gången att utforska genom olika övningar hur just du bäst samarbetar med andevärlden och också vad de anser som din "starka gren". Du kommer genom de olika tillfällena få möjlighet att uppleva genom övningarna talanger du har men inte riktigt upptäckt än. Mediumskapet bygger till stor del på relationen till och medvetenheten om dig själv, din personlighet, det är ju utifrån den plattformen du arbetar. Har din personlighet drag av att till exempel vara otålig eller analytisk, riskbedömande eller lust motiverad. Kan det kanske vara så att vi förminskar oss själva i livet, eller helt enkelt tar våra styrkor för givna? Låt oss leka, utforska och växa tillsammans med varandra och andevärlden.

Tis 20 feb
Ons 28 feb
Tis 5 mars
Ons 13 mars
Tis 19 mars

Kl 18-20

Var Zoom
Investering Vi kör en omgång till med reducerat pris 1000kr

Anmälan: Sms 073-917 71 51 Helena

076-044 00 86 Madelaine

Betalning via swish 123 429 97 07 märk betalningen "online"


26 feb kl 18-20 En helande vår i gemenskap

Välkommen till en tid, plats och möjlighet att inte behöva prestera, inte förväntas göra rätt eller fel eller vara någon annat än dig själv. 2024 är ett år som bjuder in oss till insikter och förändringar, ett helande år. Så under våren är du välkommen att under 6 tillfällen ta del av olika teman för helande. Det skapas även utrymme för samtal och delande av dina upplevelser och insikter vid varje tillfälle.

26 feb Färg och chakra meditation - Med hjälp av färgernas frekvens balanserar vi de olika chakrana knutna till just den färgen, med chakrana, våra olika energicentrum i balans speglar det ut balans i våra liv.

11 mars Trumhealing - Med hjälp av trummans vibration och våra dolda minnen till det når vi djupt in i det omedvetna med syfte till ett helande för det vi inte längre behöver bära med oss. Vi skapar utrymme för att låta vibrationen attrahera in det vi istället är redo att bjuda in till vårt medvetande, vår visdom och kunskap som gynnar oss här och nu och framåt.

25 mars Auraläsning - I ett helande syfte läser jag med hjälp av målade Encaustic art kort din aura och ger dig råd om hur du kan gå vidare, vilka styrkor du har som du kan använda mer av, vilka fällor du gillrat för dig själv som skapat illusioner och upplevelser av hinder. Du kommer att gå ifrån kvällen med nya insikter och krafter. Du får också möjlighet att ta del av läsningarna den övriga gruppen får som även det kan ge dig insikter om dig själv. 

8 apr En kanaliserad helande Meditation - En meditation med ett helande syfte helt och hållet kanaliserad för gruppen vid just det tillfället

22 apr Gruppregression - Med ett helande syfte lyfter det dolda för att få insikt och förståelse om nuet och möjligheter framåt. Temat är individuellt var och en i gruppen får uttrycka sin önskan sitt unika syfte med resan. 

6 maj Andlig Healing - Vi kommer lite kort att gå igenom vad andlig healing är, hur det fungerar. Sen guidar jag er i en session av healing som ni sedan även kommer att kunna göra hemma för eget bruk, självhealing.


8-10 mars Vedic Art Grundkurs 1 Smedjebackens Spiritualistiska Center

Kom i kontakt med det som ligger bortom ord. Genom kreativiteten, skapandet och guidad av Vedic Arts vediska principer finns inga måsten eller krav. Ingen ska bedöma något ingen behöver gå hem med en målning och presentera den för andra. Nej det är din resa ditt utforskande genom skapandet och kreativiteten som det skapas utrymme för. Vad just du upplever är ditt. Vad som kommer ut på duken är ditt. Du kommer till din färdiga ateljé din plats där allt praktiskt finns såsom staffli stänkskydd bord. I butiken kan du till förmånligt pris köpa ditt målarmaterial så som färg penslar duk mm har du eget material så tar du med det om du vill.

Var: Smedjebackens Spiritualistiska Center
Max : 10 pers
Anmälan: mail engelen@telia.comPris: 2000krAnmälningsavgift: 400kr återbetalas ej Betalning via swish: 123 429 97 07Varmt välkommen önskar Helena Vestin  Marjaana Hellberg  & Madelaine Lindholm 


17 mars kl 10-17 Hur fungerar det? Energi och medialitet Fristadens Cafe & Våffla Eskilstuna

Välkommen till en lekfull dag där vi upplever och leker med det vi medium kallar energi. Vi kommer att meditera tillsammans för att öka din sensitivitet. Läsa auror med olika redskap Prova pendel orakelkort och kanske kika i spåkulan. Ja vi får se hur mycket vi hinner med den här dagen. Syftet är att du ska få förståelse för hur just du fungerar hur du och din "energi" känns. Att du litar på din intuition och hur du mer medvetet hushållar med din energi.

Cafeet kommer att vara öppet så du kan köpa din lunch och fika på plats.

När 17 mars kl 10-17
Var Fristadens Cafe & Våffla Eskilstuna
Pris 1000kr

Kursledare Helena Vestin & Madelaine Lindholm

Anmälan Mail till engelen@telia.com
Anmälningsavgift 350kr märk betalningen workshop Eskilstuna
Anmälningsavgiften återbetalas ej platsen kan överlåtas swish 1231613397 Resterande belopp betalas 2 veckor före kursstart


5 apr kl 18.00 Healingkväll i  Kråkbergs bystuga Mora 

Vi välkomna dig till denna afton med healing i fokus .
Vi kommer berätta vad andlig healing är och vi kommer alla sitta i energin för ett helande Varmt välkommen till denna magiska kväll

När: 5 Apr kl 18
Plats: Kråkbergs bystuga Mora
Pris: 300kr
Bokning : Mail till engelen@telia.com Betalning via swish 1231613397 märk betalningen med Healingkväll

Varmt välkommen önskar
Helena Vestin & Madelaine Lindholm 


6 apr kl 10-17 Hur fungerar det? Energi och medialitet Kråkbergs bystuga Mora

Välkommen till en lekfull dag där vi upplever och leker med det vi medium kallar energi.Vi kommer att meditera tillsammans för att öka din sensitivitet. Läsa auror med olika redskap Prova pendel orakelkort och kanske kika i spåkulan. Ja vi får se hur mycket vi hinner med den här dagen. Syftet är att du ska få förståelse för hur just du fungerar hur du och din "energi" känns. Att du litar på din intuition och hur du mer medvetet hushåller med din energi.

När 6 april kl 10-17
Var Kråkbergs bystuga Mora
Pris 1000kr

Kursledare Helena Vestin & Madelaine Lindholm

Anmälan Mail till engelen@telia.com
Anmälningsavgift 350kr märk betalningen workshop Mora
Anmälningsavgiften återbetalas ej platsen kan överlåtas swish 1231613397 Resterande belopp betalas 2 veckor före kursstart


13-14 Apr kl 10-17 Välkommen till en helg där vi reder ut det okända 

Har du haft oförklarliga upplevelser eller rädsla inför andevärlden. Har du funderingar, tankar eller frågor kring dina egna eller andras oförklarliga upplevelser? Välkommen till en helg där vi gör det möjligt för dig att själv uppleva olika energier. Genom meditation och övningar får du själv uppleva hur just du svarar an på energi information. Helgen kommer bland annat att innehålla:

Guidad meditation
Övningar i att uppleva och tolka energi information på platser, av föremål, i hus/hem, människor i kropp och andevärlden.                                                                                                                                                           Vi kommer även att besöka platser där det finns "aktivitet" där du får lära dig att tolka energi information som finns på platsen.

Var: Smedjebackens Spiritualistiska Center

När: 13-14 apr kl 10-17
Pris: 2.200kr
Anmälningsavgift: 800kr
Återbetala ej
Anmälan sms: Helena 073-917 71 51
Madelaine 076-0440086

Kurshållare: Helena Vestin & Madelaine Lindholm


15 apr - 10 juni kl 18-21, Online 5 tillfällen Stärk samarbetet med din själ där vi kombinerar Själsstärkande Hypnos & Mediumskap för medium ej nybörjare

I samarbete Helen Haxner & Madelaine Lindholm

För att delta på den här kursen behöver du ha gått kurs inom mediumskap tidigare du ska kunna arbeta och skilja på psycic arbete och arbete med andevärlden.

Varmt välkommen att ta del av vår pilotutbildning för medium som önskar mer och har ett intresse av att fördjupa kontakten med din egen själ och därigenom med andevärlden och klienten. Det här är en kurs som vi hoppas ska bidra till dig, ditt liv och ditt mediala arbete

Under min utvecklingsresa som medium har jag saknat djupet, det är utifrån djupet, vår själs unika blueprint vi samarbetar med andevärlden. Så hur kan vi komma i större kontakt med den viktiga delen av oss? och när jag utvecklar det hur bidrar det till att jag blir ett bättre medium för andevärlden och mottagaren? Varje individ i andevärlden är sitt unika blueprint så när vi låter dessa delar mötas på ett mer medvetet sätt händer det något magiskt. Vårt ego - jaget - människan är själens fordon, nödvändigt för vårt arbete för det är du människan som medium som tolkar informationen från mötet mellan din själ och själen i andevärlden och ska förmedla den till din klient  människan med sin själ sitt blueprint.  

Att vara verksam som medium är ett av de minst osjälviska arbeten vi kan ha, som medium handlar det aldrig om dig, ditt arbete är att vara tolken mellan själar en med och en utan kropp. Att göra dig själv så transparent som möjligt eftersom det inte är ditt personliga möte. 

Den här kursen ger dig möjlighet att nå insikter om dig själv där ditt jag ditt ego får möjlighet att lära sig vila men vara till service i ditt mediala arbete. Det kan ge dig större insikter om ditt unika blueprint din själ som bidrar till ditt liv och ditt arbete. 

Så vad händer när två lärare en inom mediumskap och en inom hypnosterapi kombinerar sina kunskaper och passioner? Det blev en pilot kurs för dig som vill djupdyka i din egen själ och starta en riktigt intressant resa. Genom Själsstärkande hypnos och mediala övningar leds vi till upplevelser av oss själva vår själ och dess unika språk. Under 5 måndagar fördelat på 10 veckor mellan den 15 apr och 10 juni så ses vi på Zoom mellan 18.00-21.00.
Under 1,5 timme ägnar vi oss åt Själsstärkande Hypnos® ledd av Helen och resterande 1,5 timme åt mediala övningar under vägledning av Madelaine. Kursen riktar sig till dig som tidigare gått kurser inom mediumskap och kan skilja på arbetet med andevärlden och psycic reading
Varje vecka med ett nytt tema med inriktning på själen och dess resa. Begränsat antal platser. 2500 kr (varav 500 kr moms).

För mer info och ansökningsblankett:

info@silverdragonhypnosis.com

madelaine.lindholm@gmail.com

Varmt välkommen önskar
Helen & Madelaine


5 maj kl 10-17 En heldag på Garpenbergs slott känn energispår och möt andevärlden

Helena Vestin & Madelaine Lindholm

I samarbete mellan Smedjebackens Spiritualistiska Center-Engelen och Garpenbergs Slott har du nu möjlighet att få tillbringa en dag på Slottet och lära dig känna skillnaden mellan energi spår i väggarna och besök från andevärlden
På förmiddagen kommer vi i små grupper att känna av olika energier i rum /våningar och sedan redovisa vad gruppen känt.
Lunch blir vi serverad på Slottet.
Eftermiddagen hoppas vi få ta del av någon ande som är på besök på slottet.
En spännande dag där du får känna olikheter av energier i fantastisk miljö och närvaro
Avslutningen på dagen kommer slottsfrun vara med då vi hoppas får svar på vad vi känt eller sett."" Vi har nog aldrig besökt en byggnad med så många olika känslor/ energier i olika rum / våningar, perfekt ställe att lära sig vad som är vad när det gäller att känna av olika energier 

När: 5 maj kl 10-17
Vart: Garpenbergs Slott ( ca 1 tim med bil från Smedjebacken )
Pris: 1495:- / ingår 1dagskursen, fm kaffe/smörgås, Lunch, em kaffe/kaka
Begränsat antal
Bokning: Helena Vestin (sms) 0739177151 eller Madelaine Lindholm
076-0440086
Anmälningsavgift 500:- till 123 429 97 07

24-26 maj Vedic Art Grundkurs 1 Bjursås

28-30 aug Vedic Art Grundkurs 2 
Smedjebackens Spiritualistiska Center Engelen Kyrkogatan 63


Våren 2024 vårt andliga smörgåsbord hos Smedjebackens spiritualistiska center Engelen

20 jan kl 14-18 Eldcermoni med Marjaana & Helena 800:-
21 jan En heldag med olika meditationer 800:-
27-28 jan Plattformskurs med Fridfullt i Köping & Smedjebacken 2200:-
1 feb Föredrag om Familjeträdet- Syskonplaceringens betydelse med Susanna Oden 150:-
2 feb Föredrag om Abdominal en Mayaindiansk magmassage med Susanna Oden 150:-
3 feb Workshop- Auran, färger och eteriska oljor med Marianne Mikkelsen 1000:-
4 feb Workshop -Familjeträdet & etersiska oljor med Susanna Oden 1000:-
8 feb kl 17-20 Prova på Encausticart/ strykjärnsmålning
med Helena Vestin 500:-
10 feb kl 10-17 Workshop - Vad säger kristallkulan/ kaffesumpen dig 1000:-
11 feb kl 10-17 Vad säger Runorna dig med Leena Idunsdotter steg 2 ,1000:-
17-18 feb Mediumkurs –Strecha ditt mediumskap mixad grupp med Helena Vestin 2200:-
25 feb Storseans på Garpenbergs slott med kaffe/the och scones efteråt 475:-
2-3 mars Andlighealingkurs med Colin Bates CSNU 3200:-
19-21 april 2,5 dag Trance kurs med Tim Abbott (ej nybörjare) 3.600:-
26-28 april 2,5dag Psychicart kurs med Mia Ottosson 3500:-
5 maj En heldag på Garpenbergs Slott- Känn energispår och möt andevärlden 1495:- inkl mat och fika
11-12 maj Känn skillanden mellan Andlig healig & Trancehealing kurs med Helena Vestin 2200:-
18-19 maj Hälsomässan på Wanbo Herrgård i Smedjebacken Fri entre
13-16 juni 4 dagar Sommarkurs ( healing och mediumskap) med Colin Bates CSNU på Wanbo Herrgård. Boende, mat och kurs 6800:- 

SEANS – DEMOSTRATION-FÖREDRAG
1mars Healingkväll med Colin Bates 300:-
25 april Seans med Mia Ottosson 300:-
12 juni Seans med Colin Bates 300:-

PRIVATSITTNING- KONSULTATION
4 mars Colin Bates 800:-
26 april Mia Ottosson 800:-
17 juni Colin Bates 800:-· 

 Dropinhealing varannan måndag kl 17.30 jämna veckor·

 Meditationscirkel varannan måndag kl 18 ojämna veckor· 

 Medialutvecklingsgrupp- nybörjare varannan tisdag kl 17-20 jämna veckor

Medialutvecklingsgrupp-medel/avancerad varannan onsdag kl 17-20 jämna veckor 

 Plattform/seans cirkel 20-17 18/1, 15/2,14/3,11/4,9/5· 

Bokning :
sms till Helena Vestin 0739177151 mail: engelen@telia.com Anmälningsavgiften till kurser är på 800:- och den betalar du in på vårt bankgironummer 5222-1496 eller Swish 1231613397 .