Våren 2024

InPresence-INärvaro - Madelaine

Du hittar mig

Youtube & Spotify 

Bokar tid gör du

Boka tid

Kalender för våren 2024Du hittar mig på olika platser i Sverige kika gärna längre ner i kalendern hos Smedjebackens spiritualistiska center där är jag allt som oftast.

Önskar du arrangera något, en offentlig seans eller kurs så är du välkommen att höra av dig så kikar vi på det.Våren 2024


Offentliga seanser våren 2024


4 Apr Storseans Kråkbergs bystuga Mora kl 19.00 med Helena Vestin & Madelaine Lindholm

Anmälan e-post engelen@telia.com Pris 300kr


Kurser våren 2024


26 feb kl 18-20 En helande vår i gemenskap

Välkommen till en tid, plats och möjlighet att inte behöva prestera, inte förväntas göra rätt eller fel eller vara någon annat än dig själv. 2024 är ett år som bjuder in oss till insikter och förändringar, ett helande år. Så under våren är du välkommen att under 6 tillfällen ta del av olika teman för helande. Det skapas även utrymme för samtal och delande av dina upplevelser och insikter vid varje tillfälle.

26 feb Färg och chakra meditation - Med hjälp av färgernas frekvens balanserar vi de olika chakrana knutna till just den färgen, med chakrana, våra olika energicentrum i balans speglar det ut balans i våra liv.

11 mars Trumhealing - Med hjälp av trummans vibration och våra dolda minnen till det når vi djupt in i det omedvetna med syfte till ett helande för det vi inte längre behöver bära med oss. Vi skapar utrymme för att låta vibrationen attrahera in det vi istället är redo att bjuda in till vårt medvetande, vår visdom och kunskap som gynnar oss här och nu och framåt.

25 mars Auraläsning - I ett helande syfte läser jag med hjälp av målade Encaustic art kort din aura och ger dig råd om hur du kan gå vidare, vilka styrkor du har som du kan använda mer av, vilka fällor du gillrat för dig själv som skapat illusioner och upplevelser av hinder. Du kommer att gå ifrån kvällen med nya insikter och krafter. Du får också möjlighet att ta del av läsningarna den övriga gruppen får som även det kan ge dig insikter om dig själv. 

8 apr En kanaliserad helande Meditation - En meditation med ett helande syfte helt och hållet kanaliserad för gruppen vid just det tillfället

22 apr Gruppregression - Med ett helande syfte lyfter det dolda för att få insikt och förståelse om nuet och möjligheter framåt. Temat är individuellt var och en i gruppen får uttrycka sin önskan sitt unika syfte med resan. 

6 maj Andlig Healing - Vi kommer lite kort att gå igenom vad andlig healing är, hur det fungerar. Sen guidar jag er i en session av healing som ni sedan även kommer att kunna göra hemma för eget bruk, självhealing.


13-14 Apr kl 10-17 Välkommen till en helg där vi reder ut det okända 

Har du haft oförklarliga upplevelser eller rädsla inför andevärlden. Har du funderingar, tankar eller frågor kring dina egna eller andras oförklarliga upplevelser? Välkommen till en helg där vi gör det möjligt för dig att själv uppleva olika energier. Genom meditation och övningar får du själv uppleva hur just du svarar an på energi information. Helgen kommer bland annat att innehålla:

Guidad meditation
Övningar i att uppleva och tolka energi information på platser, av föremål, i hus/hem, människor i kropp och andevärlden.                                                                                                                                                           Vi kommer även att besöka platser där det finns "aktivitet" där du får lära dig att tolka energi information som finns på platsen.

Var: Smedjebackens Spiritualistiska Center

När: 13-14 apr kl 10-17
Pris: 2.200kr
Anmälningsavgift: 800kr
Återbetala ej
Anmälan sms: Helena 073-917 71 51
Madelaine 076-0440086

Kurshållare: Helena Vestin & Madelaine Lindholm


15 apr - 10 juni kl 18-21, Online 5 tillfällen Stärk samarbetet med din själ där vi kombinerar Själsstärkande Hypnos & Mediumskap för medium ej nybörjare

I samarbete Helen Haxner & Madelaine Lindholm

För att delta på den här kursen behöver du ha gått kurs inom mediumskap tidigare du ska kunna arbeta och skilja på psycic arbete och arbete med andevärlden.

Varmt välkommen att ta del av vår pilotutbildning för medium som önskar mer och har ett intresse av att fördjupa kontakten med din egen själ och därigenom med andevärlden och klienten. Det här är en kurs som vi hoppas ska bidra till dig, ditt liv och ditt mediala arbete

Under min utvecklingsresa som medium har jag saknat djupet, det är utifrån djupet, vår själs unika blueprint vi samarbetar med andevärlden. Så hur kan vi komma i större kontakt med den viktiga delen av oss? och när jag utvecklar det hur bidrar det till att jag blir ett bättre medium för andevärlden och mottagaren? Varje individ i andevärlden är sitt unika blueprint så när vi låter dessa delar mötas på ett mer medvetet sätt händer det något magiskt. Vårt ego - jaget - människan är själens fordon, nödvändigt för vårt arbete för det är du människan som medium som tolkar informationen från mötet mellan din själ och själen i andevärlden och ska förmedla den till din klient  människan med sin själ sitt blueprint.  

Att vara verksam som medium är ett av de minst osjälviska arbeten vi kan ha, som medium handlar det aldrig om dig, ditt arbete är att vara tolken mellan själar en med och en utan kropp. Att göra dig själv så transparent som möjligt eftersom det inte är ditt personliga möte. 

Den här kursen ger dig möjlighet att nå insikter om dig själv där ditt jag ditt ego får möjlighet att lära sig vila men vara till service i ditt mediala arbete. Det kan ge dig större insikter om ditt unika blueprint din själ som bidrar till ditt liv och ditt arbete. 

Så vad händer när två lärare en inom mediumskap och en inom hypnosterapi kombinerar sina kunskaper och passioner? Det blev en pilot kurs för dig som vill djupdyka i din egen själ och starta en riktigt intressant resa. Genom Själsstärkande hypnos och mediala övningar leds vi till upplevelser av oss själva vår själ och dess unika språk. Under 5 måndagar fördelat på 10 veckor mellan den 15 apr och 10 juni så ses vi på Zoom mellan 18.00-21.00.
Under 1,5 timme ägnar vi oss åt Själsstärkande Hypnos® ledd av Helen och resterande 1,5 timme åt mediala övningar under vägledning av Madelaine. Kursen riktar sig till dig som tidigare gått kurser inom mediumskap och kan skilja på arbetet med andevärlden och psycic reading
Varje vecka med ett nytt tema med inriktning på själen och dess resa. Begränsat antal platser. 2500 kr (varav 500 kr moms).

För mer info och ansökningsblankett:

info@silverdragonhypnosis.com

madelaine.lindholm@gmail.com

Varmt välkommen önskar
Helen & Madelaine


5 maj kl 10-17 En heldag på Garpenbergs slott känn energispår och möt andevärlden

Helena Vestin & Madelaine Lindholm

I samarbete mellan Smedjebackens Spiritualistiska Center-Engelen och Garpenbergs Slott har du nu möjlighet att få tillbringa en dag på Slottet och lära dig känna skillnaden mellan energi spår i väggarna och besök från andevärlden
På förmiddagen kommer vi i små grupper att känna av olika energier i rum /våningar och sedan redovisa vad gruppen känt.
Lunch blir vi serverad på Slottet.
Eftermiddagen hoppas vi få ta del av någon ande som är på besök på slottet.
En spännande dag där du får känna olikheter av energier i fantastisk miljö och närvaro
Avslutningen på dagen kommer slottsfrun vara med då vi hoppas får svar på vad vi känt eller sett."" Vi har nog aldrig besökt en byggnad med så många olika känslor/ energier i olika rum / våningar, perfekt ställe att lära sig vad som är vad när det gäller att känna av olika energier 

När: 5 maj kl 10-17
Vart: Garpenbergs Slott ( ca 1 tim med bil från Smedjebacken )
Pris: 1495:- / ingår 1dagskursen, fm kaffe/smörgås, Lunch, em kaffe/kaka
Begränsat antal
Bokning: Helena Vestin (sms) 0739177151 eller Madelaine Lindholm
076-0440086
Anmälningsavgift 500:- till 123 429 97 07


Mentorskapsprogram för medium online 6 månader 

Med Madelaine Lindholm

Start 20 maj

Arbetar du som medium, eller har du inte riktigt vågat igång än? Har du gått kurser och utbildningar inom mediumskap och kanske inte reflekterat kring just ditt mediumskap, ditt uttryck? Världen är kanske inte så hjälpt av dussinmedium eller har du inte tänkt på det heller. 

Vi är alla unika precis som dina klienter och de själar du arbetar för i andevärlden. Har du reflekterat och kartlagt dina kompetenser, kunskaper och din personlighet? Hur kan det bidra till att förbättra ditt arbete? Häng med på mentorskapsprogrammet som kommer att pågå under 6 månader där allt det här kommer att vävas samman och ge dig möjlighet att vara mer medveten om dig och hur mediumskapet uttrycks genom dig på just ditt unika sätt. 

Hur arbetar du med seanser?

Hur arbetar du med privatkonsultationer?

Varför arbetar du som medium eller har en önskan om att göra det?

Hur gör du ditt mediumskap till ditt? Eller har du inte reflekterat kring det utan jobbar på utifrån det sätt du är lärd?

Du har förmodligen precis som jag ett liv innan din utvecklingsresa började, ett liv där du haft olika yrken där du samlat kunskap erfarenhet och insikter ifrån. Hur kan du använda dom i ditt mediumskap?

Vem är du? Din personlighet? Dina intressen och livserfarenheter.

Hur kan du använda det i ditt mediumskap?

Det är ju genom dig du gör anden levande, du tolkar informationen. Det är du som presenterar det för mottagaren.

Så hur medveten är du om din historia?Hur kan du låta den arbeta i dig för andevärlden och din mottagare om du inte är medveten om att den finns där redo att användas?

Genom att komma i kontakt med dessa delar i dig kommer du till större insikt om din själ, din själ är en spegel ut i ditt jag.

Vi kommer att gå igenom vikten av att känna sin egen själ och träningen varje medium behöver göra för att stärka dess kraft och kontakt.

Kvaliteten på ditt mediumskap byggs utifrån grunden, kontakten med din egen själ och dess kraft.

Som sagt var vill du vara ett dussinmedium och fylla på den praktiska verktygslådan så är det här inget för dig.

Välkommen att under 6 månader arbeta, uppleva och utveckla dig och därmed ditt mediumskap.

Några av de frågor vi också kommer att arbeta med:

Hur arbetar du med seanser?

Hur arbetar du med privatkonsultationer?

Varför arbetar du som medium eller har en önskan om att göra det?

Själen vad har den för önskan och råd till dig?

Hur stärker du din kraft?

Hur ökar du samarbetet med din egen själ?

Vi träffas på zoom 1 gång i månaden

Varje träff spelas in och läggs i vår slutna fb grupp

Däremellan får du uppgifter varje vecka som du redovisar, dessa kommer att kunna bestå av både övningar, kartläggning av dig, dina kompetenser, din personlighet, reflektioner kring ditt mediala arbete.

Jag finns tillgänglig för coachning efter överenskommelse under mentorskapsprogrammet.

Jag kommer att följa intelligensen inspirationen för att på bästa sätt ge dig och gruppen det ni behöver.

När: 20 maj, 17 juni, (15 juli,) 12 aug, 16 sep,         14 okt ev flyttas datumet i juli till nov. 

Var: online via zoom

Investering: 6000kr möjlighet till delbetalning finns.

Frågor och anmälan:

madelaine. lindholm@gmail.com


Varför kan just jag bidra till dig på det här sättet? I mitt förra liv, ja yrkesliv med andra ord så arbetade jag med bland annat dessa delar. Som Coach, Utbildare för olika målgrupper inom olika ämnesområden, även för barn, Kartläggningar och analyser gällande personlighet och kompetenser, Behovsanalyser, Säljare, Projektledare. I det här livet, ja mitt nuvarande yrkesliv Medium, Healer, Terapeut inom det multidimensionella för människor och djur, Djurpratare, Akupunktör, Inspiratör, Coach, Utbildare och lärare inom ovanstående, Författare, Poddare 
 

24-26 maj Vedic Art Grundkurs 1 Bjursås

28-30 juni Vedic Art Grundkurs 1 & 2 Smedjebacken/Ludvika med möjlighet till övernattning

28-30 aug Vedic Art Grundkurs 2 
Smedjebackens Spiritualistiska Center Engelen Kyrkogatan 63


Våren 2024 vårt andliga smörgåsbord hos Smedjebackens spiritualistiska center Engelen

20 jan kl 14-18 Eldcermoni med Marjaana & Helena 800:-
21 jan En heldag med olika meditationer 800:-
27-28 jan Plattformskurs med Fridfullt i Köping & Smedjebacken 2200:-
1 feb Föredrag om Familjeträdet- Syskonplaceringens betydelse med Susanna Oden 150:-
2 feb Föredrag om Abdominal en Mayaindiansk magmassage med Susanna Oden 150:-
3 feb Workshop- Auran, färger och eteriska oljor med Marianne Mikkelsen 1000:-
4 feb Workshop -Familjeträdet & etersiska oljor med Susanna Oden 1000:-
8 feb kl 17-20 Prova på Encausticart/ strykjärnsmålning
med Helena Vestin 500:-
10 feb kl 10-17 Workshop - Vad säger kristallkulan/ kaffesumpen dig 1000:-
11 feb kl 10-17 Vad säger Runorna dig med Leena Idunsdotter steg 2 ,1000:-
17-18 feb Mediumkurs –Strecha ditt mediumskap mixad grupp med Helena Vestin 2200:-
25 feb Storseans på Garpenbergs slott med kaffe/the och scones efteråt 475:-
2-3 mars Andlighealingkurs med Colin Bates CSNU 3200:-
19-21 april 2,5 dag Trance kurs med Tim Abbott (ej nybörjare) 3.600:-
26-28 april 2,5dag Psychicart kurs med Mia Ottosson 3500:-
5 maj En heldag på Garpenbergs Slott- Känn energispår och möt andevärlden 1495:- inkl mat och fika
11-12 maj Känn skillanden mellan Andlig healig & Trancehealing kurs med Helena Vestin 2200:-
18-19 maj Hälsomässan på Wanbo Herrgård i Smedjebacken Fri entre
13-16 juni 4 dagar Sommarkurs ( healing och mediumskap) med Colin Bates CSNU på Wanbo Herrgård. Boende, mat och kurs 6800:- 

SEANS – DEMOSTRATION-FÖREDRAG
1mars Healingkväll med Colin Bates 300:-
25 april Seans med Mia Ottosson 300:-
12 juni Seans med Colin Bates 300:-

PRIVATSITTNING- KONSULTATION
4 mars Colin Bates 800:-
26 april Mia Ottosson 800:-
17 juni Colin Bates 800:-· 

 Dropinhealing varannan måndag kl 17.30 jämna veckor·

 Meditationscirkel varannan måndag kl 18 ojämna veckor· 

 Medialutvecklingsgrupp- nybörjare varannan tisdag kl 17-20 jämna veckor

Medialutvecklingsgrupp-medel/avancerad varannan onsdag kl 17-20 jämna veckor 

 Plattform/seans cirkel 20-17 18/1, 15/2,14/3,11/4,9/5· 

Bokning :
sms till Helena Vestin 0739177151 mail: engelen@telia.com Anmälningsavgiften till kurser är på 800:- och den betalar du in på vårt bankgironummer 5222-1496 eller Swish 1231613397 .